Disclaimer

Het concept, de vormgeving, de opgaven, de online game, de ontwikkelde programmeercode, het logo en alle andere unieke aspecten van het spel RESOLF® zijn onderworpen aan auteursrecht en mogen op geen enkele wijze gereproduceerd worden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van RESOLF. Tevens is het verboden om algoritmen en programmeerinstructies voor het genereren van puzzels en het kunnen spelen hiervan elders op enigerlei wijze te gebruiken.

Terwijl RESOLF streeft om de informatie op deze website zo actueel en nauwkeurig mogelijk te maken, doet RESOLF geen uitspraken, beloftes of garanties over de nauwkeurigheid, volledigheid of juistheid van de inhoud van deze site en kent uitdrukkelijk geen aansprakelijkheid voor fouten en omissies in de inhoud van deze website.

Alle informatie op deze website wordt gepubliceerd in goed vertrouwen en voor algemene informatie doeleinden. RESOLF geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en juistheid van deze informatie. Iedere actie die je uitvoert op basis van informatie op onze website is strikt voor uw eigen risico en RESOLF is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en schade in verband met het gebruik van de website.

Via deze website kunt u andere websites bezoeken door het volgen van hyperlinks naar deze sites. Hoewel RESOLF streeft om alleen links naar nuttige en ethische websites te bieden, heeft RESOLF geen controle over de inhoud en de aard van deze sites en de links naar andere websites zijn geen aanbeveling van alle inhoud die op deze sites wordt gepresenteerd. Houd rekening met een ander privacy beleid en voorwaarden die op andere gelinkte websites gelden wanneer u deze website verlaat, dit is buiten de verantwoordelijkheid en controle van RESOLF.

Voor vragen of het opnemen van contact kunt u RESOLF benaderen middels:

RESOLF
Claes Boesserstraat 20
1135HS Edam
+31 (0)6 5196 8502
info@resolf.com

Bank: NL24TRIO0198468008
KvK nr. 62573993
BTW nr. NL002008883B53